top of page
Wie is Jijgezond?

Een collectief van gezondheidspro-fessionals met als doel, het verbeteren van vitaliteit en energie, reductie van ziekteverzuim en het behoud van fitte medewerkers

Wat doen we?

- Organiseren en uitvoeren van een PMO

- Leefstijlinterventie

- Fungeren als vertrouwenspersoon

- Coaching (leefstijl, loopbaan, persoonlijke ontwikkeling)

- Screening van medische dossiers 

PMO gezondheidscheck

De uitvoering van een health check wordt verzorgd door een leefstijladviseur, fysiotherapeut of verpleegkundige. Afhankelijk van de opzet zetten we de juiste professional in die zowel de medische testen verricht als de advisering en aanbevelingen doet.

Coaching

Voor medewerkers die ondersteuning behoeven in het omgaan met leefstijlinterventies, stress en burn-out of loopbaanbegeleiding en outplacement.

Coaching voor managers die effectiever willen zijn in hun leidinggevende stijl of communicatie. Kortom coaching voor iedereen die wil sparren over werk en organisatie. Na een intake ontvang je een offerte op maat op basis van een gezamenlijk af te spreken doel. 

Vertrouwenspersoon

Medewerkers hebben recht op een veilige werkomgeving waarin intimidatie, discriminatie of andere ongewenste omgangsvormen niet worden getolereerd. De externe vertrouwens- persoon is de aangewezen functionaris die kan helpen bij het dergelijke situaties en onafhankelijk optreedt.

Jijgezond biedt een abonnement waarin tegen een vast en laag jaartarief en een vergoeding per incident, je verzekerd bent van een professional die aanspreekbaar is voor alle medewer- kers. 

bottom of page