top of page

Hoe gezond ben je?

Wil je meer inzicht krijgen in je gezondheidsstatus? Doe dan mee aan de health check die ISS aanbiedt via jijgezond. Zo krijg je zicht op gezondheidsrisico's. Dat kan bijvoorbeeld te maken hebben met je werk of privé-situatie, erfelijkheid of houding. Met een health check kunnen we niet alle risico's opsporen. Wat we wel kunnen - na wat kleine onderzoeken - is een uitspraak doen over je huidige gezondheid en hoe je deze kunt verbeteren. 

Wanneer vindt de health check plaats?

Voor de health checks zijn een aantal dagen gereserveerd in Amsterdam en Den Haag.

Amsterdam

Locatie:

Data:

Den Haag

Locatie:

Data:

Hoe kan ik deelnemen?

Dat is heel gemakkelijk. Er zijn een aantal mogelijkheden namelijk:

Je kunt bellen naar 040-2824107 om direct een afspraak te maken

Of stuur een sms of whatsapp bericht naar 06-53864424

Een mail sturen naar info@jijgezond.nl kan ook

Of maak zelf een afspraak in het agendasysteem zodat je meteen ziet welke dagen en tijden nog vrij zijn via de link in de groene balk hierboven.

Wat gaan we onderzoeken?

Na een korte introductie beginnen we met het opnemen van de biometrische gegevens. Dit heeft betrekking op spier en vetpercentage, BMI, visceraal vet en buikomvang.

Daarna gaan we verder met een vingerprik zodat we glucose en cholesterolwaarden kunnen vaststellen. Uiteraard doen we ook een bloeddrukmeting. En de gehoorfunctie wordt van beide oren getest. Naast deze onderzoeken nemen we ook een vragenlijst met je door die onder meer gaat over stress, arbeidsomstandigheden en gezondheid. We sluiten af met een aantal fysieke testen zoals lenigheid en conditie. Totaal staat er 45 minuten voor deze health check.

Wat wordt er met de verkregen gegevens gedaan?

ISS heeft het gezondheidsonderzoek aan jijgezond uitbesteed. Dat betekent dat niemand van ISS inzicht krijgt in de persoonlijke gegevens van de deelnemende medewerkers. De verkregen informatie is namelijk privacy gevoelig en wordt daarom met niemand gedeeld. 

Geheel volgens de voorschriften van de AVG verzorgen wij een managementrapportage voor ISS.. Zo krijgt ISS een beter beeld op de gezondheid, stress, vitaliteit en leefstijl van haar medewerkers.

Aan de hand hiervan kan men bepaalde arbeidsomstandigheden of richtlijnen aanpassen indien dat nodig blijkt. De health check is op de eerste plaats bedoeld om jou inzicht te geven in je gezondheid.

Heb je nog vragen? Bel ons of stuur een berichtje!

bottom of page